Pressemeddelelse

Havnens Auto udvider forretningen: Har allerede givet flere kunder

Alt tyder på, at fremtiden er mere grøn end i dag - også når det gælder bilbranchen. Derfor er den lokale AutoMester i Grenå blevet til AutoMester E+, så de kan håndtere alle slags biler og gøre det på en mere hensigtsmæssig måde set med klima-briller på. “Vi vil gerne tilbyde vores kunder det bedste,” fortæller ejeren.

På havnen i Grenå ligger et velrenommeret værksted, der siden 2022 har haft AutoMester-logo på fronten. Værkstedet har ligget der siden midt 80’erne, og det har de også planer om at blive ved med. Derfor har ejeren netop investeret i at gøre værkstedet klar til fremtiden. Havnens Auto har nemlig fra februar udvidet deres service med et nyt fokus på miljøvenlige initiativer og håndtering af el- og hybridbiler.

"Vi vil gerne være med til at forme fremtiden, omstille os og gøre det rigtige," fortæller 42-årige Morten Nielsen, der ejer Havnens Auto og nok bedst er kendt som den lokale AutoMester i byen. Han fortsætter: “Der sker en stor teknologisk udvikling med bilerne i øjeblikket, og det stiller flere og større krav til os i forhold til for eksempel sikkerhed. Derfor har vi investeret i nyt udstyr, der også er egnet til el- og hybridbiler. For det er vigtigt for os ikke at sove i timen og blive hægtet af, men derimod at være på forkant med udviklingen og tilbyde vores kunder det bedste.”

Fejedrengen fejer for egen dør
Morten Nielsen, der selv startede sin karriere som 15-årig fejedreng på et værksted, er stolt af den udvikling, værkstedet har gennemgået, siden han overtog det i 2015. "Vi startede med kun at være mig og chefen, og nu er vi fire ansatte, to lærlinge og to fejedrenge.”

Netop det at have lærlinge og i det hele taget udvikle sine folk er vigtigt for ham: “Jeg tror på, at det er vigtigt at uddanne den næste generation af mekanikere. Og helst flere af dem, for der kommer kun flere biler fremover. Men det er også vigtigt at blive ved med at udvikle sig, og det har vi alle gjort, for det har krævet, at vi fik nogle kurser, når vi nu skal håndtere en anden type maskinpark.”

Med den nye E+-udvidelse har AutoMester-værkstedet ikke kun investeret i nyt udstyr og kurser, de har også implementeret initiativer såsom at tilbyde vejhjælp ved service og at plante et træ for hvert serviceeftersyn. Tanken er, at det ikke kun skal gavne miljøet, men også gør kunderne mere bevidste om deres eget aftryk, så de
kan træffe et aktivt valg.
"Vi er stadig de samme, men nu er vi mere forberedte og mere med i nuet," mener Morten Nielsen og tilføjer: "Teknologien udvikler sig hurtigt, og vi vil være sikre på, at vi kan følge med og fortsætte med at yde den bedste service til vores kunder."

Fuld fart frem for forretningen
Reaktionerne fra kunderne har været overvældende positive.
"Vi har allerede set en stigning i antallet af kunder, der vælger os på grund af vores AutoMester E+-initiativer, og særligt den medfølgende vejhjælp er mange overraskede over," afslører ejeren stolt og uddyber: "Det føles godt at vide, at vores indsats bliver værdsat, og at vi kan gøre en forskel. For vi vil gerne gå forrest i kampen for en bedre fremtid, men det er også vigtigt, at kunderne oplever, at det er med samme høje kvalitet og service, som de kender os for. Og vi fortsætter jo også med at være AutoMester for benzin- og dieselbiler. Nu lægger vi bare et lag mere på, så vi kan tage imod alle slags biler med åbne arme."

Spørger man Morten Nielsen er det den eneste vej frem, og efter at flere værksteder i området har haft det svært og har måttet afskedige gode folk de seneste år, er han særligt glad for at være en del af AutoMester-kæden:
“Tiden stod stille med den gamle kæde, vi dengang var en del af, og det var styret af gamle værksteder. Vi havde brug for fornyelse, og det rimer AutoMester på. De er en af de store spillere, så her kan vi få det hele, og det betyder jo, at vi aldrig mangler noget, når det gælder at dække kundernes behov.”

Om AutoMester
AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med mere end 30 år på bagen. Den prisvindende kæde favner næsten 400 værksteder fordelt i hele Danmark, og 1100 mekanikere har deres logo på brystet hver eneste dag. De investerer i de nyeste teknologier og tilbyder service og reparation af alle slags biler, uanset mærke og årgang.

Siden 2019 er mere end 160 værksteder desuden blevet opgraderet til at være AutoMester E+. Det lille E+-mærke betyder bl.a., at de også håndterer el- og hybridbiler, samt at de sikrer korrekt håndtering af batterier og andet miljøaffald. Derudover er AutoMester E+-kunderne sikret vejhjælp og vejledning om miljørigtig kørsel. Alt sammen med ét klart formål: At gøre bilbranchen lidt mere grøn og bekvemmelig, end den var i går.

Telefon & Mail

86322956

info@havnens-auto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder